Etiquetas

jueves, 31 de enero de 2013

Juguem a amagar-nos?



Squareplay de Oloop Red Dot design 2007


Bona tarda! Avui us vull mostrar Squareplay, una peça que va guanyar un premi Red Dot Design a l’any 2007, dissenyada per Oloop, i que a mi personalment m’ha cridat l’atenció el fet de descobrir què era.


Squareplay
Squareplay és un espai de joc realitzat en diferents capes de cotó transpirable, poliéster i escuma de poliuretà, en forma quadrada (140x140cm) i que pot ser plegada o torçada. Una forma quadrada que deixa al nen crear la seva pròpia zona de joc.
Un joc que és alhora creatiu i genera atenció per explorar, i una forma bidimensional es transforma en un objecte tridimensional.
Un joc on els nens poden desenvolupar consciència del seu cos i l’espai que l’envolta i amagar-se per la ranura de la tela, un espai on els petits potencïen la seva imaginació. A més a més es pot utilitzar per una o varies persones alhora  i es presenta en una bossa tèxtil per a ser transportada on es vulgui i un DVD al seu interior.

Squareplay Squareplay

Si voleu podeu mirar aquest video SQUAREPLAY que no té desperdici...perquè veient-lo s’entén perfectament com funciona.



Si us ha agradat l’article podeu compartir-lo amb els vostres amics.... segur que a més d’un se li arrencarà una rialleta amb el video...



I si voleu podeu seguir el blog o em trobareu al twitter @dissenyNens i a les novetats de @atreBte parlant de disseny i nens

No hay comentarios:

Publicar un comentario