Etiquetas

viernes, 11 de enero de 2013

Una trona pel reiet de casa.



De trones hi ha moltes, de moltes mides, de molts colors, plegables, amb potes en zig-zag, amb quatre potes, de fusta, de plàstic, de viatge... i amb un ampli ventall de posibilitats en podem trobar al mercat.



Desde el punt de vista del disseny aquesta em crida especialment l’atenció, la trona OVO és un disseny de Culdesac per l’empresa Micuna.


Una trona original i amb cuidadissim disseny, que dóna com a resultat una trona minimalista capaç d’integrar-la en qualsevol ambient de disseny modern.

Sense deixar de banda la seguretat, Ovo està dissenyada amb els millors materials, com la fusta de faig i seient de polipropilè que  li dóna resistència i durabilitat, disposa d’una safata arrodonida amb plàstic d’ABS amb una vora perquè no caiguin els líquids, ajustable i desmontable, ens permet, si volem, rentar-la al rentavaixelles.








La barra de subjecció del reposapeus de faig, és de metall lacat, fet que l’integra amb la resta de  materials i li dóna a la trona solidesa. Per netejar és tant fàcil com usar una simple solució sabonosa.



La cinta de subjecció està feta de polipell, cuir sintètic, un material ecològic, fet que sempre m’ agrada, i disposa d’una funda textil i bossa textil per a guardar les joguines, una idea que em sembla molt funcional.

Una trona evolutiva que a mida que passen els anys, pots ajustar l’alçada i es converteix en una cadira per a nens de 3 a 6 anys.



La carcassa es presenta en colors blanc o negre i les fundes textils en diversos colors a escollir.

Quin color escolliries tu? A mi el rosa per la Júlia m’agrada molt conjuntat amb blanc trobo que li dóna un toc femení molt maco.




Un producte de gran qualitat que té un acurat packaging amb el lema BEING BORN IS BEAUTIFUL, es presenta amb una gran capça de cartró ecològic i que ens pot servir per guardar joguines.











i a vosaltres, us agrada aquest producte? què en penseu? 
si us agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats, i si voleu podeu seguir els meus comentaris al meu twitter @dissenyNens, us espero!








No hay comentarios:

Publicar un comentario