Etiquetas

martes, 5 de febrero de 2013

BALLOON la il·luminació globo dels més petits



BALLON aplic i plafó Estiluz
Què tenen els globos que a tots els nens els agraden? 
I als adults també! Almenys a mi, la seva forma, el seu pes… l’aspecte fràgil… el fet que quan els toques sembla que juguin amb tu… 

La meva filla, la Júlia, s’hi tiraria hores jugant... mossegant-los… tirant-los enlaire… intentant agafar-los…







BALLOON Estiluz de Francesc Crous i Alessandro CalogeroPer avui us vull ensenyar un plàfó de llum directe i indirecte anomenat BALLOON de la firma Estiluz que va guanyar el Delta de Plata 2012 de la mà dels dissenyadors Francesc Crous i Alessandro Calogero, de l’estudi CrousCalogero.

Amb Ø26cm  Balloon és una pantalla de polietilè satinat, material translúcid, i un interruptor que es pot inutilitzar i permet personalitzar el seu color. 

BALLOON Estiluz Delta plata 2012



Incorpora un interruptor amb 3 posicions de llum general, llum pilot Led, ideal per la nit, i apagat.


La làmpara de l’estudi Barceloní destaca per les seves dues versions d’aplic i plafó, ideal per les habitacions dels més petits.

Si us ha agradat el post podeu compartirlo amb els vostres amics… tots hem sigut nens alguna vegada i segur que a la majoría els hi farà gràcia veure aquest llum. Potser algú vol il·luminar l’habitació del seu petit i vol una idea per fer-ho! 

Si a més a més voleu, podeu seguir el blog i si voleu Twittejar, em trobareu a @dissenyNens i a les novetats de disseny @atreBte

No hay comentarios:

Publicar un comentario