Etiquetas

lunes, 18 de febrero de 2013

Bressol+Hamaca BOUNCE “N” SLEEP de Stokke




Per avui us vull ensenyar el bressol+hamaca BOUNCE “n” SLEEP, de la firma noruega Stokke i de ben segur que parlaré més endavant, en més post, sobre aquesta marca que tant m’agrada i que cuida tant els seus dissenys.


La Bounce “n” Sleep dissenyada per Tore Mortvedt i Ksenia Stanishevski, és un concepte únic i flexible de bressol  que es transforma en hamaca i s’adapta a les necessitats de la mare i del bebé, oferint seguretat i comoditat.


Una hamaca que es reclina 30º ideal per evitar el refluxe dels bebés, fa les funcions per jugar mentres està despert i el bressol que es pot utilitzar desde el naixement fins ben bé els 6 mesos aproximadament o fins els 9Kg de pes, que porta un matalàs incorporat i permet que el bressol es balancegi suaument per afavorir el son dels petits.

Equipats amb arnés de seguretat de 5 posicions, disposa de textils que es poden rentar i és fàcil de transportar per dins de casa.

Un disseny elegant i delicat que complementa fàcilment en qualsevol espai modern.
L’alçada del bressol ha estat pensada ergonòmicament per adecuar-se a les situacions i poder alçar el bebé, així com visualitzar-lo o balancejar-lo còmodament.

Un detallet que m’ha cridat l’atenció és que disposa d’un penjador per tal de penjar una joguina i així que el bebé la visualitzi.

Si voleu us deixo un video BOUNCE “N” SLEEP on podeu veure la seva funcionalitat

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats...potser algú necessita buscar un bressol i una hamaca i fa el 2 en 1!! Si voleu us podeu fer followers i seguir el blog o bé podeu seguirme a twitter @dissenyNens o bé a les novetats de disseny @atreBte. Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario