Etiquetas

martes, 19 de febrero de 2013

Explosió de Magenta a la botiga Agatha Ruíz de la Prada de BCN


Botiga Magenta Agatha Ruíz de la Prada Barcelona
Avui passant pel carrer Concell de Cent de Barcelona, he pensat en el post d’avui donat que una explosió de color m’ha il·luminat la cara. 
Us parlo de la botiga d’Agatha Ruíz de la Prada amb roba per nens (o per altres productes de la marca), dissenyada per l’estudi CastelVeciana Arquitectura de Jordi Castel i Jordi Veciana.

No es que jo sigui fan dels dissenys de l’Agatha, però l’interiorisme de la botiga m’ha cridat l’atenció.

Una botiga on l’ús del color, en aquest cas el magenta, la llum i els materials reciclats usats com a superfícies reflectants, fa que ens hi fixem.

Botiga Agatha Ruíz de la Prada Barcelona

interiorisme en color Magenta botiga Agatha Ruíz de la Prada
El disseny parteix d’un espai existent, construït i dissenyat en els anys 80, de gran dimensió, 400m², distribuits en diferents plantes. Una gran façana amb magnifiques obertures a l’exterior fa que atregui al seu públic i que en el meu cas, avui passant hagi pensat en vosaltres.

L’estudi Castelveciana per a la realització d’aquest projecte es van posar un repte: utilitzar pocs medis, imposant-se uns límits econòmics i ser capaç de potenciar-los.
Van utilitzar el color magenta, icone de la marca, inundant l’espai, tenyint els sostres, parets i paviments amb pintura luminiscent. Realment molt atrevit!




Van col·locar un sistema d’il·luminació fluorescent que banya tot l’espai de manera reticular i projecta la seva llum blanca creant diferents tonalitats del mateix color, i van utilitzar el reciclatge per el mobiliari interior donant un aspecte industrial a la botiga. Com són els palets de polietilè expandit o els taulells de DM revestit d’alumini del mostrador, amb un acabat purament insdustrial.


Un espai consagrat a l’alegria i el color característic de la creadora madrilenya amb tocs de blanc a les escales o en detalls del mobiliari que fan trencar amb la monocromía que impera a l’espai.

Botiga Barcelona moda infantil

Al segon nivell de la botiga trobareu l’espai dedicat a la moda infantil, amb un espai divertit i ple de cors i estrelles característics del seu estil perquè la Júlia els té en algun dels seus vestits!


Castelveciana ha realitzat altres tendes per a la mateixa marca com la de París, Madrid o NY, amb el color com a punt de partida, escollint altres colors insignia de la fima i present a la roba de la dissenyadora.




Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb els vostres amics... potser algú s’anima a fer una passejada per Passeig de Gràcia i s’acosta a la botiga... que no queda gaire lluny... Ja m'explicareu l'impacte us ha provocat l'explosió rosa...potser sortiu veient la vida en rosa...
Si voleu com sempre podeu seguir-me a Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny de @atreBte. Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario