Etiquetas

jueves, 7 de febrero de 2013

Formes en moviment pels petits de casa.



mòbil Flensted habitacions infantils
Fa dies que tinc en ment parlar-vos dels mòbils per les habitacions dels petits perquè em sembla una peça lleugera, amb un moviment relaxant i que alhora em sembla preciosa i divertida.


El pare dels mòbils és Alexander Calder, escultor estadounidense que va realitzar peces de grans dimensions realitzades en llautó, de manera que el poc pes del material feia que l’escultor incorporés moviment a la seva obra i fos el precursor de l’art cinètic.

Els danesos Flensted van començar al 1956 dissenyant mòbils decoratius, uns mòbils fets manualment.


125 Rollerphants de la imatge, és un mòbil ben divertit on 3 elefants de colors juguen a donar voltetes. 
Fantàstic per la cantonada d’una habitació infantil, està realitzat en làmina serigrafiada.

Amb una amplia gama de dissenys per adults, la marca Flensted té un ampli ventall també per les habitacions dels més petits on l’observació d’aquest element decoratiu porta a un estat de relaxació i alhora omplen de moviment i colors l’estança.
Un objecte que estimula el sentit de la vista i de la oida dels bebés, a més a més d’entretenir-los

Us deixo algunes imatges dels mòbils que més m’agraden de Flensted! encara que hi ha molts! 


mòbil Flensted habitació nens





Balenes felices 81s és un mòbil de tres alegres balenes de color verd i groc  que es reuneixen per salvar les balenes que queden als oceans del món. També està disponible en tons grisos i negre. El material d’aquest mòbil és d’alumini serigrafiat.

mòbil Flensted habitació infantil
Mòbil Flensted habitacions petits








78A Ballon 3 és un mòbil festiu i de forces colors inspirat en els “Montgolfieres” del segle XVIII i els moderns globos d’aire calent de l’actualitat.
Un mòbil creat amb 3 globos realitzat de cartró.










30 Banc de peixos és un mòbil de cartró on 8 peixets es mouen sense parar atrets per un cuc de color vermell brillant que penja d’un ham.




Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb els vostres amics! Potser algún li semblarà divertida la idea per a col·locar-la a l’habitació d’un petit o potser li agradarà pel menjador de casa seva... les opcions són sempre moltes i creatives!
Si voleu podeu fer-vos followers del blog i com sempre em trobareu twittejant a @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte com sempre super interessants! Us convido!

No hay comentarios:

Publicar un comentario