Etiquetas

viernes, 15 de febrero de 2013

Pa/Mares On anar? restaurant B-Lounge amb nens!


Estem a les portes del cap de setmana...i molts debeu estar pensant què fer amb els peques...
L’altre dia vaig descobrir la pàgina de mammaproof on ens proposen coses a fer de la ciutat de Barcelona o Madrid.

De la mà de mammaproof he descobert o més aviat he recordat el Restaurant B-Lounge del hotel Barceló Raval de Barcelona. L’havia vist en pàgines de disseny però mai se m’havia acudit que podia anar amb nens.

Tal com comenten a la web, no ens trobarem aquest restaurant a les guies recomanades per anar amb nens... però perquè no provar-ho i passar una bona estona en aquest lloc tan especial?

Em va encantar la reacció d’en Teo mirant l’espectacular sostre... i m’agradarà veure quina reacció farà la Júlia amb aquests colors tan intensos...fucsies...negres...contrastats amb blanc...

La proposta que fan les mamis de mammaproof és dinar en el restaurant B-Lounge, un dels llocs més cool de la ciutat, situat a la Rambla del Raval de Barcelona, en ple centre de la ciutat condal, on s’eleva una particular estructura oval i un cuidadíssim disseny interior.


El restaurant B-Lounge situat al centre de l’edifici, va ser dissenyat per l’interiorista Jordi Galí.
Pel sostre es va posar un entremat de 
cilindres d’espuma blanca penjats per la seva gran capacitat d’absorció acústica. En els murs interiors s’ha disposat d’un embuatat amb peces acabades en tela tècnica negre i revestiments de rajola de resina. El terra és de ceràmica plata, amb un despiece triangular i la brillantó reflexa la il·luminació en leds del local que s’amaguen al sostre.
El dissenyador va buscar el contrast entre el blanc i el negre amb pinzellades de colors, un espai curiós, amb làmpares enormes i taules i cadires de diferents mides.




Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... potser hi ha algun amic aburrit o simplement que no sap què fer... o potser hi ha algú q busca on anar amb els seus petits...
No us perdeu tampoc la recepció de l’hotel! I encara menos les vistes a 360º de la ciutat!  Segur que més d’un petit i gran al·lucinarà amb la làmpara cavall... o amb les vistes de Barcelona...

Si voleu podeu seguir el meu Twitter @dissenyNens i sino el de novetats de disseny @atreBte.
Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario