Etiquetas

martes, 19 de marzo de 2013

BBO2 de Loll Designs Mobiliari d’exterior per nens



mobiliari exterior per nens LOLL DESIGNS
Alguns de vosaltres m’heu preguntat per mobles d’exterior pensats per nens
Avui us proposo conèixer els mobles de la firma americana LOLL DESIGNS i en concret la cadira BBO2 que va ser guardonada per la revista Times com un dels 100 productes verds a més a més, té un premi Green Design Garden, cosa que com sabeu m’agrada molt.


disseny per nens cadira BBO2
La cadira BBO2 dissenyada en col·laboració amb dissenyadors de Los Angeles, Marcos Ríos, Julie Smith-Clementi i Frank Clementi de notNeutral, LOLL Designs va dur a terme un moble per exterior amb disseny i que fos alhora divertit.

De plàstic reciclat, fa que sigui durader per l’exterior i que es netegi fàcilment, a més a més de complir amb les exigències per a un producte pensat per nens.

LOLL Designs té un amplia gama de colors i es poden combinar dos colors per fer el moble al nostre gust.

mobiliari de plàstic reciclat ideal per nensmobles plàstic nens




Evidentment pot ser que el moble ens agradi per un interior... així doncs deixarem que cadascú triï a la seva imaginació on el vol posar. 



Si t’ha agradat el post pots compartir-lo amb les teves amistats... potser algú té un petit jardinet on entretenir els nens i en deixa també gaudir els teus... Bona idea oi?

Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog...com més siguem més riurem! I com sempre em trobareu al twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario