Etiquetas

viernes, 8 de marzo de 2013

BIBERÓ LIAMO GO per mamis i papis ON THE GO! De Karim Rashid.


biberó de viatge autocalentable karim rashid
Avui comença el cap de setmana! I com sé que hi ha molts pares i mares ON THE GO que em seguiu, us vull ensenyar el Biberó Liam Go de la firma danesa iiamo.
Em crida l’atenció per el seu disseny futurístic, la combinació dels seus colors i l’aire retro.




biberó bebé autocalentable iiamo

El Biberó Liam Go va ser dissenyat per el dissenyador Karim Rashid, fa uns dies vam parlar del seu taburet Snoop, us enrecordeu?


biberó de viatge disseny per nens futurista
Doncs el biberó Liam Go té la característica de poder calentar la llet a temperatura corporal, 37º, sense la necessitat d’utilitzar energia elèctrica, així doncs sense cables, podríem dir que és ecològic.

Els líquids del seu interior s’escalfen gràcies a una càpsula d’un sol ús que fa una reacció amb el clorur de calci que conté, produïnt una reacció exotèrmica (desprén escalfor), calentant la càpsula i alhora la llet dels petits.




Una solució ideal per molts pares que no parem mai quiets i hem de preparar biberons a munt i avall en menys de 4 minuts.

Us deixo un video explicatiu del producte: BIBERÓ LIAM GO

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats....potser hi ha un pare que decideix tirar l’escalfabiberó amb cable pel cotxe i troba el LIAM GO algo més pràctic!

Si voleu podeu seguir el blog... com més siguem, més riurem! I com sempre em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Us espero! Bon cap de setmana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario