Etiquetas

miércoles, 27 de marzo de 2013

Guerrilla de Stone Design para RS Barcelona



Separador, contenidor, seient terra per nens guerrilla de Stone Designs
De vegades quan miro casa meva tinc la sensació que ha passat una guerra per allí... la Júlia es dedica a treurem tots els llibres i totes les revistes que troba al seu abast... així com els ninos...les pilotes.... i els ositos varis que té distribuits per casa.


Per això avui m’ha fet gràcia ensenyar-vos GUERRILLA uns contenidors en forma de sacs de terra com els que s’usaven a les trinxeres i del qual li donen el nom. 
Dissenyats per l’estudi Stone Designs i produits per RS Barcelona són una peça conceptual que serveix com a contenidor, separador d’ambients o seients pel terra.


mòdul i calaix Guerrilla de Stone Designs per RS Barcelona
Els Guerrilla Containers estan realitzats i cosits amb la mateixa tècnica que els sacs de cafè i representen aquest element amb fins bèlics per convertir-lo en una peça simpàtica i domèstica.


conteidors habitacions nens interiorisme
Es distribueix en tela 85% polièster i 15% cotó en color sorra o cafè


Els calaixos estan realitzats amb contratxapat de fusta

Guerrilla interiorisme habitacions nensinteriorisme habitació petitsseparador contenidor habitacions nens
Un disseny divertit apte per a interiors i que pot quedar molt bé per l’habitació dels més petits de casa, o bé per una biblioteca, una ludoteca, o si bé preferiu per la sala d’estar... un producte polivalent que s’adapta a qualsevol espai.


interiorisme habitació nens Stone Designs Guerrilla




Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... potser algun pare vol jugar a espases i pistoles muntant una barricada... un joc que als més petits sempre agrada jugar!

Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog o bé podeu seguir-me al twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Us espero!



No hay comentarios:

Publicar un comentario