Etiquetas

viernes, 22 de marzo de 2013

Perruquería PEPE PELUQUITAS per ma/pares ON THE GO!


Peluqueria Pepe Peluquitas especialitzada en nens
Passejant fa dos setmanes per Barcelona, vaig descobrir Pepe peluquitas una perruquería pensada per nens.

Dissenyada per l’estudi INT-SIGHT de la Montse Vicens i l’Andrea Simón, em va semblar un projecte ben divertit, emprès per la Xènia Molins qui molt agradablement m’ha explicat el concepte del seu negoci.



peluqueria per nens Pepe Peluquitas
L’espai pensat només pels més petits de casa quan s’han de tallar el cabell, té un concepte de perruqueria divertida, amb calaixos plens de jocs d’encaix, llibres adhesius de princeses, trencaclosques per entretenir-los, atles amb coses ben curioses per descobrir i algun iPad per els més avançats en la matèria... És un espai tranquil, familiar on el color blanc i el faig d’alguns dels seus mobles m’aporten calma.... i sensació de relax... aquell relax de tenir els nens quiets uns minuts mentres els tallen el cabell...


Mòdul expositor elements disseny INT-SIGHTPepe Peluquitas disseny nens
A Pepe Peluquitas es van crear una sèrie d’elements per identificar la marca, com són el tablex blanc, les joguines de fusta que s’utilitzen a mode de penjadors, estructures tangrams, i mòduls de colors en forma de cub o caseta per anar exposant elements. 
Les parets de colors pedra i blanc per aportar lluminositat i elements de cinta washi tape tan de moda ara mateix!.
Tripp Trapp per nens per tallar cabell
A l’espai, tenen les cadires Trip Trapp d’Stokke, que en vam parlar la setmana passada al blog, (podeu recordar el post), per tal sigui còmodes per els nens i per els perruquers, especialitzats en nens.  
Plànol cedit per l'estudi INT-SIGHT Perruqueria Pepe Peluquitas
Tallen el cabell d’una manera ràpida, fàcil i divertida, perquè són experts en cabells arrissats, amb serrell, recte, escalat, amb ratlla al mig o a un costat, especialitzats en fer trenes, monyos o cues de cavall! En fer pentinats per batejos, comunions, amb el pelo pintxo o fer el primer tall d’un nadó!...
A més a més donen la possibilitat per totes les mares i pares ON THE GO que com jo sempre correm amunt i avall de tallar el cabell entre l’escola i el partit de fútbol! D’entretenir els germans mentres tallen el cabell als més grans... de gaudir de l’espai amb les mil coses que sempre portem les mares, segur que m’enteneu!...els cotxets, les motxiles, les flautes! I evidentment de gaudir d’un bon espai per el canvi d’un bolquer en cas de necessitat! O d’un pipí inesperat dels més petits...

Jo encara no li he tallat mai el cabell a la Júlia...  i de fet comencen a sortir-li els primers rintxols que auguro que tindrà com la seva mama quan era petita... esperaré una mica a tallar-li però crec q aleshores m’atraviré a portar-la a Pepe Peluquitas... un espai pensat per ells, per els més petits!.




Podeu trobar-los al c/ Bisbe Sevilla, 43 de Barcelona.

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb els vostres amics,  potser teniu una princesa Leia a casa i no sabíeu com fer-li el recollit! O potser el vostre petit a decidit fer-se cresta! En qualsevol cas segur que a més d’un li pot agradar.

Com sempre em trobareu a twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte, allí també us espero, i si voleu fer-vos followers del blog és ben senzill, sols heu d'introduir el vostre email a la secció de la dreta SI T'AGRADA... POTS SEGUIR EL BLOG PER MAIL! O bé, fer-te membre i participar, com més serem més riurem!

i com a interiorista sempre et puc oferir els meus serveis! trúca'm!

Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario