Etiquetas

viernes, 5 de abril de 2013

Cadireta cotxe 360º Cybex Sirona 2013 per pa/mares ON THE GO



Cadireta giratòria 360º per cotxe
Després d’una setmana santa amb viatge amb cotxe de per mig... he decidit que avui divendres, el dia que publico pels pares i mares ON THE GO, li dedico el post a les cadiretes per cotxe.... en aquest cas vull parlar de la cadireta Cybex Sirona 2013 amb sistema Isofix.


Cybex ha llençat al mercat la nova Cybex Sirona 2013 amb un novedós concepte de seguretat i confort. Amb un disseny que protegeix les zones més sensibles del cos del nen i es monta sobre un mecanisme de rotació 360º que ens permet orientar la cadireta en qualsevol direcció, a favor o en contra de la marxa.

cadira per cotxe 360º giratòria amb isofix
Aquesta característica fa que sigui més fàcil la col·locació del nen, donat que el podem col·locar de forma frontal amb gran comoditat i un cop està ubicat, la cadireta pot girar a la posició de viatge escollida.

Amb aquest sistema el nen pot viatjar desde el naixament fins els 18kg ( aproximadament 4-5 anys)
La Cybex Sirona 2013 està homologada per a grup 0+/1 i sols pot ser intal·lada amb sistema Isofix.

El seu disseny ofereix més espai pels nens per a la col·locació dels peus quan van en el sentit contrari de la marxa.
A més a més incorpora el sistema L.S.P de protecció d’impactes laterals.

La cadireta Cybex Sirona 2013 va rebre el premi Red Dot design 2012 pel seu disseny


cadira cotxe per bebés Cybex


Us deixo un video CYBEX SIRONA perquè veieu el seu funcionament.





En el meu cas he tingut la sort d’haver pogut aprofitar les cadiretes per cotxe que m’han pogut deixar... però se’ns dubte, si m’hagués hagut de comprar una hagués sigut una cadireta giratoria 360º
No saps ho difícil que és col·locar un nen al cotxe fins que no t’hi trobes... però cada vegada que col·loco a la Júlia al cotxe penso: amb ho senzill que seria que la cadireta girés!

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats potser algú està buscant cadireta pel cotxe i no sap quina triar!... si voleu podeu fer-vos seguidors via email o bé participar en el blog i deixar-me algun comentari sobre què penseu dels productes... si us agraden...si no.... Us agrada el disseny?

i si voleu com sempre em trobareu a twitter @dissenyNens, cada vegada som més!, o a les novetats de disseny @atreBte.

Bon cap de setmana...i com sempre, us espero!



No hay comentarios:

Publicar un comentario