Etiquetas

lunes, 29 de abril de 2013

Catifa Puzzle Imperial


catifa puzzle polipropilè per espais infantils i habitacions nens
Avui us vull ensenyar la catifa Puzzle imperial dissenyada pel lituà  Nauris Kalinauskas per Contraforma Studio.

Una catifa que es forma a partir de innovadores peces de moqueta al gust del consumidor segons les seves necessitats de forma i llargada. Es ven a partir de 10 unitats.

moqueta catifa de colors per habitacions de nens
Una solució divertida amb un gran nombre de colors a escollir que deixa al consumidor crear el que la seva imaginació l’inspira.

Un dels seus millors usos és pel mercat educatiu on la catifa fa un joc imaginatiu i els nens poden jugar amb el seu color preferit.

El seus colors poden ajudar a delimitar espais o àreas d’estudi i inclús pedagògicament parlant poden ajudar a millorar la memòria dels nens.

Composició de color moqueta per nens
La catifa imperial està confeccionada amb polipropilè que no és alèrgic pels nens o els adults. És resistent a l’aigua i protegeix el medi ambient, característica que com sabeu m’encanta!. Fàcil de netejar, l’alfombra es pot rentar de forma manual o a màquina, una característica que amb nens és primordial!.

catifa alfombra moqueta per nens
peces de colors per nensPer evitar que es moguin els diferents segments es poden subjectar a terra mitjançant una cinta adhesiva de doble cara especial.





Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats...quin color triaríeu vosaltres? la farieu allargada? o aniríeu omplint espais?... 
Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog via email o participant... cada vegada som més...i això inspira per escriure!

Si ho preferiu em trobareu a twitter fent piulades a @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Com sempre us dic...Us espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario