Etiquetas

jueves, 4 de abril de 2013

Toronto, eco-mobiliari, un taburet de suro per nens


ecomobiliari de suro per nens
Avui he rebut al meu correu el llançament de Toronto, un taburet realitzat en suro per nens.
Toronto es presentarà la setmana que ve a la fira de Milan, un taburet infantil dissenyat per assentar-se i jugar. Dissenyat per l’estudi In-tenta i la dissenyadora Daniela Seminara ha estat produït per Made design, una marca de disseny orientada al disseny d’autor.

Toronto mobiliari multifuncional per nens, biblioteques infantils, guarderies i habitacions nens
Compost per discos de suro i eva que poden apilar-se de diferents maneres a mode de joc, s’uneixen per un cordó.
Pensat per estimular la psicomotricitat infantil poden ser usats a espais lúdics, biblioteques infantils, guarderies i espais domèstics com habitacions infantils.

disseny transformable, estimulació psicomotricitat

Un disseny transformable, de 28cm de diàmetre, que permet desmontar-lo i regular-lo en alçada segons la quantitat de discos que apilem. 



Està pensat com una peça de mobiliari multifuncional per assentar-se, balancejar-se, per reforçar el sentit de l’equilibri, crear cirqüits psicomotors, realitzar activitats didàctiques que introdueixen els infants amb l’experimentació de diferents textures, pesos, densitats de materials, desmontar i tornar a montar, estimular la imaginació i decorar l’espai de joc.


Toronto per nens amb materials 100% reciclables i atòxics.
Realitzat en materials 100% reciclables, una característica que m’agrada sempre molt, i a més a més atòxic, fet que al estar en cotacte amb nens em sembla fonamental, han estat triats i pensats per a ser manipulats per nens de diferents edats.










A mi personalment em sembla un disseny molt divertit i no m’importaria tenir-lo al menjador de casa... que en penseu vosaltres?


Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats, sempre us ho dic però compartir és fer disfrutar als altres d’allò que ens agrada... podeu fer-ho mitjantçant Facebook...Twitter....el mail...etc... sols heu de prèmer els botonets de sota el post... ben fàcil!
Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog mitjantçant l'email o com a participants! Així em deixeu les vostres opinions sobre Toronto...
I sino...com sempre em trobareu fent piuladetes a twitter a @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte

No hay comentarios:

Publicar un comentario