Etiquetas

lunes, 6 de mayo de 2013

Mobiliari urbà per nens inspirat en la fauna animal.


Mobiliari infantil urbà de Saura
M’agrada anar als parcs amb la Júlia! Tot just ara comença a voler pujar per tot arreu... i si trobem un gronxador si passaria hores... per això últimament i per defecte de professió, em fixo molt en el mobiliari urbà... els cantos, els materials.... i sobretot en el seu disseny.

mobiliari urbà infantil per nens

Avui vull mostrar-vos una col·lecció nova de mobiliari urbà, inspirada en la fauna animal...

Dissenyats per l’estudi alicantí DOOA i produïts per l’empresa Saura, especialitzada en peces de formigó.

La col·lecció d’avui és una col·lecció de mobiliari infantil urbà, amb formes suaus i abstractes que s’inspiren i ens recorden al món animal.



Una col·lecció composta per:

Mobiliari urba infantil de parcs i jardins
Serpentela®
Una sinuosa paperera realitzada en formigó blanc, que es presta per jugar als més petits.

Font per parc infantil Cachalote mobiliari urbà





Cachalote®

Una divertida font realitzada també en formigó blanc i que ofereix diferents alçades per a poder arribar a l’alçada dels més grans i dels més petits.

font infantil pensada per nens outdoor.
Fulano & Mengano®
Una parella de seients ben divertits de formigó blanc, on els petits segur que jugaran a assentar-se com si fossin animalons a qui domen.


Balisa de llum difusa per parcs i jardins nens

MªQuita®
Una balisa amb il·luminació incorporada realitzada en formigó blanc que presenta perforacions per les quals surt una llum difusa...i ens recorda a la cuirassa d’una marieta.


Ballenato mobiliari exterior

Per últim Ballenato®una peça de formes arrodonides en formigó, que per les seves formes convida a jugar, descansar o assentar-se.


Sens dubte un conjunt de peces que faran les gràcies dels més petits, i que aviat les podrem trobar en els parcs i jardins... Com encara són molt noves no he aconseguit trobar on s’han ubicat aquests dissenys però m’agradà veure com hi juguen els més petits...

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats.... potser algú troba un dia un divertit Ballenato® i s’enrecorda d’aquest post.

Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog... ben senzill... via email o participant i deixant comentaris que com sempre contesto amb gran il·lusió.

Sino em trobareu fent piulades a Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Us espero amb la il·lusió de cada dia... amb la il·lusió dels nens.

No hay comentarios:

Publicar un comentario