Etiquetas

martes, 30 de abril de 2013

Llibreria Junior by Ibride. Un ós polar a casa!


Llibreria biblioteca Junior bear para Ibride
Avui que fa fred, tot i que per sort molt menys, us vull ensenyar la llibreria JUNIOR en forma d’ós polar, dissenyada per els dissenyadors francesos Rachel i Benedicto Convers per la marca Ibride.


Una llibreria que destaca per la seva originalitat i crea un espai ple de vida.

biblioteca llibreria ós polar per habitacions nens
Realitzada en HPL (high pressure laminated), consistent en una fibra de cel·lulosa impregnada amb resina que es fusiona amb temperatua i presió i la fa molt resistent tant als cops com a l’aigua.

És un disseny que s’adapta tant a un espai indoor com outdoor.

Biblioteca llibreria per llibres infantils JUNIOR
Ideals per la decoració de les habitacions dels nens o qualsevol ambient infantil és un disseny ben original per a un raconet de casa.


Llibreria JOE by Ibride en color vermell o negre per espais indoor & outdoor.
La firma Ibride disposa del model Junior de mides 95x180x60cm (colors: blanc i negre) i una versió més gran anomenada JOE de mides 155x206x86cm (colors: vermell i negre).











Si t’ha agradat el post, pots compartir-lo amb les teves amistats... potser algú li agradaria tenir un ós polar a casa els dies que fa fred mentres llegeix tranquilament un llibre de la seva llibreria... La proposta que faig sempre és pensant amb els nens però les possibilitats són infinites! ...

Si voleu podeu seguir el blog via email o sent participants i deixant-me els vostres comentaris... m’agradarà saber on el posaríeu...

Com cada dia em podeu trobar a Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte...

Us espero, parlant de disseny i nens.



lunes, 29 de abril de 2013

Catifa Puzzle Imperial


catifa puzzle polipropilè per espais infantils i habitacions nens
Avui us vull ensenyar la catifa Puzzle imperial dissenyada pel lituà  Nauris Kalinauskas per Contraforma Studio.

Una catifa que es forma a partir de innovadores peces de moqueta al gust del consumidor segons les seves necessitats de forma i llargada. Es ven a partir de 10 unitats.

moqueta catifa de colors per habitacions de nens
Una solució divertida amb un gran nombre de colors a escollir que deixa al consumidor crear el que la seva imaginació l’inspira.

Un dels seus millors usos és pel mercat educatiu on la catifa fa un joc imaginatiu i els nens poden jugar amb el seu color preferit.

El seus colors poden ajudar a delimitar espais o àreas d’estudi i inclús pedagògicament parlant poden ajudar a millorar la memòria dels nens.

Composició de color moqueta per nens
La catifa imperial està confeccionada amb polipropilè que no és alèrgic pels nens o els adults. És resistent a l’aigua i protegeix el medi ambient, característica que com sabeu m’encanta!. Fàcil de netejar, l’alfombra es pot rentar de forma manual o a màquina, una característica que amb nens és primordial!.

catifa alfombra moqueta per nens
peces de colors per nensPer evitar que es moguin els diferents segments es poden subjectar a terra mitjançant una cinta adhesiva de doble cara especial.





Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats...quin color triaríeu vosaltres? la farieu allargada? o aniríeu omplint espais?... 
Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog via email o participant... cada vegada som més...i això inspira per escriure!

Si ho preferiu em trobareu a twitter fent piulades a @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Com sempre us dic...Us espero!

martes, 23 de abril de 2013

LadyBoss un drac per St.Jordi.


ladyBoss de K's kids
Avui us vull ensenyar un drac ben divertit, especial pel dia de St.Jordi per els vostres princeps i les vostres princeses! LadyBoss de la marca K's Kids està especialment dissenyat per a nens de 6 mesos fins a 3 anys o més.

ladyboss drac de sant jordi per nens
Guanyador del premi iParenting Media és una joguina de gran diversió per als més petits de casa.

LadyBoss conté una panxa amb 60 boles on pots asseure el nen com si fos una piscina de boles de colors. 



Els infants poden abraçar-lo com si es tractés d’un peluix i té altres activitats per a descobrir com un mirall, una pilota sonall...etc.
Està disponible en versió rosa o en versió blava.
disseny bossa joguines nens dracbossa joguines 60 boles i activitats nenslady boss bossa joguines per nensbossa lady boss iParenting media award



Us deixo un video ben divertit perquè veieu com és: LADY BOSS

La Júlia el té i haig de dir que li encanta! Aprofitem per a guardar altres coses a dins i ens a serveix de bossa per les joguines.


Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... potser hi ha algun príncep perdut que busca el drac per salvar a la princesa! o busca a la princesa per salvar al drac...qui sap?
Si més no, espero que en el dia d'avui regaleu moltes roses a les vostres estimades princeses i molts llibres als vostres estimats princeps. Bona diada de St.Jordi a tots!.

Si voleu podeu seguir el meu blog via email, sols heu de seguir les instruccions de la columna de la dreta o bé feu-vos participants per deixar-me els vostres comentaris.

Si ho preferiu em trobareu a twitter fent piulades a @dissenyNens o bé a les novetats de disseny @atreBte.

Com sempre us espero!




viernes, 19 de abril de 2013

Pati de llibres un espai de disseny pels pares i mares ON THE GO



Sant cugat del vallès llibreria especialitzada llibre infantil
Queden poc dies per St. Jordi, la festa de tradició catalana que més m’agrada, on els carrers s’omplen de flors i de llibres...

Així doncs, el cap de setmana abans d’aquesta festa, segur que molts ja començarem a mirar quins llibres comprem...

llibreria pati de llibres per nens
Pels pares i mares ON THE GO avui us tinc preparat PATI DE LLIBRES.

La botiga dissenyada per Mireia Masdeu de Masdeu design, amb la col·laboració d’Isabel Figueras.

Un projecte emprès per la Diana Riba, pedagoga, i la Sònia Gomez, especialitzada en llibres de nens i joves, que molt amablement m’han explicat el concepte del seu negoci.


Masdeu design dissenya Pati de Llibres St.Cugat


Un espai afectiu per la lectura, pensat per la cultura al voltant del llibre infantil i altres productes, on es fan tallers i activitats familiars. On ve de gust passar l’estona, mirant i llegint... on l’objectiu final és encomanar el plaer de la lectura... un objectiu que com a mare em sembla fantàstic!.



llibres infantils pati de llibres
llibreria especialitzada en llibres per nens
En quan a disseny, la botiga està revestida en les superfícies verticals d’un enllistonat de fusta d’avet (30x20mm), disposats verticalment i subjectes mitjantçant rastrells horitzontals de 40x30mm. Entre els llistons poden penjar-se uns ganxos de ferro expressament dissenyats per a poder penjar múltiples objectes segons les necessitats de la botiga.


Es va realitzar el disseny buscant una solució econòmica que dotés l’espai d’utilitat, versatibilitat i personalitat.


packaging imatge corporativa pati de llibresrun design disseny gr`pafic llibreria pati de llibres
El disseny gràfic va córrer a càrrec de l’estudi Run design, on la identitat gràfica gira al voltant d’un jardí màgic i salvatge ple de criatures i arbres. Arbres que es converteixen en lletres o lletres que es converteixen en arbres i pel que ha rebut un Laus de plata 2009 en la catègoria de identitat corporativa.






Portada llibre en català  "Disseny.Manual de mobles domèstics i objectes curiosos



Fa uns mesos vaig parlar del llibre “Disseny. Manual de moblesdomèstics i objectes curiosos” us enrecordeu? Si voleu podeu recordar-lo clickant a l’enllàç. 



Si busqueu aquest llibre per de l’editorial Cocobooks per St. Jordi, el podeu trobar a Pati de llibres... i si voleu algun altre estic segura que tant la Sònia com la Diana us orientaran perfectament.




Portada Llibre Las pequeñas cosas de nina de Keith Hearing
Us deixo un altre llibre recomanat per la Sònia que em va encantar...per treure la creativitat dels més petits...
“Las Pequeñas cosas de Nina” dissenyat per l’artista estadounidenc Keith Hearing... 

Qui em coneix ja sap que m’encanten els seus dibuixos... ;)... i la Júlia aviat els reconeixerà!



Us deixo unes imatges de la Júlia fent de les seves al Pati de Llibres! Aviat li podré regalar 
un llibre perquè el pinti, el llegeixi...o miri els dibuixos amb la mama... ara sols passa fulles i les arrenca... jeje.




Aprofito per felicitar a Pati de Llibres pels 5 anys que avui mateix fan! Felicitats perquè teniu una botiga encantadora! Jo segur que aquest cap de setmana m’hi deixo caure.

Podeu trobar la botiga Pati de Llibres al c/Xerric, 22. de St.Cugat del Vallès.

Si us ha agradat el post podeu comparttir-lo amb les vostres amistats... potser algú busca el llibre ideal per aquest St. Jordi i li donem una idea! 
Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog mitjantçant el vostre mail o bé fent-vos participants i deixant els vostres comentaris. Trobareu la informació a la columna de la dreta del meu blog.

I si voleu com sempre em trobareu a Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.

Us espero!

NOTA: Les fotos on apareix la Júlia no es poden usar sense el meu consentiment i per escrit.

jueves, 18 de abril de 2013

On guardar les joguines? Contenidor EL BAGUL de Magis



On guardar les joguines? 
Avui us vull mostrar de “El Baúl” o el Bagul de la firma italiana Magis y dissenyat per Xavier Mariscal.


El disseny d'una capsa enmagatzedora en polietilè que pot ser usat tant per a interior com per a exterior.

Degut al seu color i aparença ens fa recordar a les pilotes de golf.

Un contenidor de 16,3 kg ideal per enmagatzemar les joguines dels més petits a la seva habitació o en qualsevol espai de la llar.

Té unes dimensions de 91x61x56 cm d’alçada




Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... potser algú busca on pot enmagatzemar el seu fill, la sogre o la mare durant uns instants! ;) ... i li doneu una idea!
Si voleu llegir més sobre la firma Magis vam publicar fa uns dies  VOLEU CONÈIXER EN PUPPY? Us enrecordeu? El cadellet abstracte de Eero Aarnio.  Sino sempre podeu refrescar clicant l’enllàç...

Si voleu podeu seguir el blog mitjançant el vostre email... així rebreu tots els post que vaig publicant...
O bé fer-vos participants i dir-me què us sembla aquest contenidor...

També em trobareu al Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.
Us espero! Com sempre parlant de disseny per nens.

martes, 16 de abril de 2013

Penjador paret Wall Champion


Alguns de vosaltres m’heu escrit i m’heu preguntat per penjadors de paret per les habitacons dels nens.
Avui us ensenyo un de ben divertit, el penjador Wall Champion de la marca RS Barcelona, dissenyat per Rafael Rodríguez.

Un disseny que tant podria estar en una habitació infantil com en una entrada de qualsevol pis modern. Les opcions com sempre us dic són moltes i el penjador de la firma catalana és un objecte tan decoratiu com útil, amb un aire tan divertit com esportiu.

Els jugadors del clàssic futbolí donen el salt i es presenten com a jugadors de paret en dos models diferents.
Wall Champions 4: una barra de 4 jugadors amb el mànec del futbolí sempre a la vista de mides, 67x9x13 cm

Wall Champion 1: un sol jugador que s’oculta al penjar l’abric de mides 6x10x13 cm






El disseny del penjador està fet amb ninos d’alumini fos. La barra que els suporta és d’acer inox. Satinat, i el pom de fusta. Totalment personalitzable als colors del teu equip.


Per les futboleres existeix també la versió femenina! 
Us deixo un vídeo ben divertit del seu llançament! WALL CHAMPION 













Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... segur que més d’un papa futboleru voldria col·locar-lo a la seva habitació....
Si voleu podeu seguir el blog via email o bé fer-vos participants i dir-me si us ha agradat el post d’avui...

Sino com sempre em trobareu al Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte.
Us espero! Com sempre per parlar de disseny per nens!

lunes, 15 de abril de 2013

Conjunt taburets STOOL SET de Leander


disseny Stool Set by Leander
Leander l’empresa escandinava de mobiliari infantil, té com una de les seves últimes incorporacions Stool Set, conjunt de taburets, que avui us vull mostrar.
Dissenyats per Tina Schmidt en col·laboració amb Stig Leander, fundador de la companyia.






Stool Set by Leander mobiliari infantil


Stool Set és un conjunt de taburets ergonòmics que destaquen per la seva bellesa i senzillesa.
Quan els nens s’assenten dirigeixen el pes cap la vora davantera del taburet i cap abaix, i a l’hora d’aixecar-se el el seient del taburet torna a la seva posició inicial.

Aquesta carcterística fa que els nens s’assentin còmodament i en la posició natural.

taburets per nens Stool Set by Leander
taburet i taula Stool Set de LeanderQuan els taburets no s’utilitzen es poden guardar ordenadament sota la taula.

Un conjunt atemporal amb corves elegants que combina en qualsevol espai interior.
El conjunt està disponible en color blanc, faig blanquejat i noguera.

jueves, 11 de abril de 2013

Mobiliari per nens Belga de la mà de Sohier design


mobiliari per nens de sohier design design Bertrand SohierSohier design mobles habitació nens

escriptori i cadira disseny per nens
Avui us vull mostrar Edgard Collection, el mobiliari belga de Sohier design, dissenyat per Bertrand Sohier.

Nascuda la col·lecció a partir del naixament del seu fill, són mobles dissenyats per nens de 2 a 5 anys compostos per una taula i una cadira, un bagúl per les joguines, un armari i un llit.






col·lecció mobles per nens disseny belga
Un disseny modern de línies netes i minimalistes, un joc de colors suaus i gràfics que aporten un costat divertit, amb uns forats que aporten l’objectiu de joc, per passar una pilota,per amagar-se...etc.
sohier design disseny mobles infantils




Una col·lecció que és part d’una ecologia responsable per l’ús que fa de materials naturals.

L’estructura està feta de fusta de bedoll i per l’acabat s’usen pintures no tòxiques amb base aquosa. Una producció que es gestiona a Europa.





mobiliari infantil mobles nens
disseny minimalista mobiliari nens
Un disseny que se’ns dubte faran de l’espai infantil un espai còmode i modern, a més a més d’alegre.

Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb les vostres amistats... els fills sempre ens inspiren grans coses, us adoneu?

Si voleu podeu fer-vos seguidors del blog via email o participant i deixant-me algun comentari... que sempre m’agraden!
O si ho preferiu em trobareu a twitter @dissenyNenso a les novetats de disseny @atreBte.

Com sempre us espero! Parlant de les dos coses que més m’agraden disseny i nens.

martes, 9 de abril de 2013

Cotxe balancí vintage



Schaukelwagen de Hans Brockhage cotxe balancí per nens
Avui us vull ensenyar una peça vintage, el “Schaukelwagen”, que en català diríem cotxe balancí, una obra dissenyada per Hans Brockhage sota la supervisió de Mart Stam,  a Alemània de 1950. Un cotxe de tamany infantil, que es dóna la volta i es pot utilitzar com a balancí.











cotxe per nens joguina balancí vintage


Un disseny realitzat amb un marc de fusta de bedoll curvada i elegant, amb un seient de fusta moldejada i amb rodes de fusta en color vermell amb neumàtics de goma.

cotxe per nens de disseny aleman de 1950 joguina per nens vintage
cotxe balancí de fusta curbada disseny 1950cotxe balancí de nens




joguina per nens cotxe balancí exposat al MOMA de NY


És una joguina de disseny de més de 50 anys que ha estat exposada inclús al MOMA de Nova York.







Us ha agradat aquesta joguina? Algú la recorda? Què en penseu d’aquesta peça de museu?
Si us ha agradat el post podeu compartir-lo amb els vostres amics... potser trobem algú que la recorda entre les seves joguines...
Si voleu podeu seguir el blog clickant via email...o fent-vos participants deixant-me un missatge...

Com sempre em trobareu a Twitter @dissenyNens o a les novetats de disseny @atreBte... avui ha començat la fira de Milan... així que se m’ha girat feina!

Com sempre us espero!